+36 (30) 365 5053

Nyíregyháza - Eladó Ház

Alapterület
109 m2
Irányár
64.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
295387

Báthory lakóparkban eladó újépítésű önálló családi ház!

Leírás

Nyíregyháza egyik legkedveltebb részén, a Báthory lakóparkban eladó gyönyörű új építésű, 91 m2-es önálló családi ház, 18 m2-es garázzsal és 799 m2-es telekkel.

Az ingatlanban előtér, amerikai konyhás nappali-étkező, 3 külön nyíló szoba, fürdőszoba, WC, közlekedő kerül kialakításra, de az építkezés megkezdése előtt a belső elosztás tekintetében egyedi igények is megvalósíthatók. Tartozik még hozzá egy 18 m2-es garázs is.

Az ingatlan téglaépítésű, 15 cm-es külső szigeteléssel, cseréptetős, hőszivattyús fűtéssel kerül átadásra.  A vevő saját ízlésének megfelelően választhat burkolatokat, falszínt, szanitereket, világítótesteket, villanykapcsolókat, nyílászárókat...

Az ingatlan kulcsrakész állapotban kerül átadásra várhatóan 2023 nyarán!

Nyíregyháza egyik legkedveltebb része, megbízható, rengeteg referenciával rendelkező kivitelező!

A vásárláshoz elérhető mindenféle állami támogatás (Babaváró, CSOK, támogatott hitel), akár 5% Áfa is visszaigényelhető, melynek teljes körű ügyintézést díjtalanul vállaljuk ügyfeleink számára. Ha nem szeretne lemaradni egy nagyszerű lehetőségről, akkor nem érdemes sokáig gondolkodni! Amennyiben további információra van szüksége az ingatlannal kapcsolatosan, keressen bizalommal! 

Kapcsolati adatok

GoldLine Ingatlaniroda

GoldLine Ingatlaniroda

+36-30-3 655 053

szallaine.ildiko@goldlineingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok