+36 (30) 365 5053

Nyíregyháza Eladó Ház
CSOK PLUSZ

Nyíregyháza - Eladó Ház

Alapterület
176 m2
Irányár
99.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
314706

Nyírszőlősben eladó gyönyörű, modern új építésű önálló családi ház!

Leírás

Nyíregyháza kedvelt kertvárosi részén, Nyírszőlősben eladó gyönyörű modern stílusú új építésű ikerház. A lakórész 144 m2-es + tartozik hozzá 32,6 m2-es dupla garázs.

Az ingatlan amerikai konyha – nappali +4 szobás önálló családi ház.
A kor energetikai elvárásainak megfelelően Porotherm 30-as téglából épül, 15 cm-es szigeteléssel. A nyílászárók 3 rétegűek, 6 légkamrások. Kérhető elektromos és gázfűtés, hőszivattyús rendszer telepítése, klíma beépítés, napelem felszerelése.
A kivitelezés megkezdése előtt kérheti a leendő tulajdonos a válaszfalak elhelyezkedésének módosítását, a vizesblokkban a kád cserélhető zuhanyzóra, vagy akár mindkettő elhelyezhető egy helyiségben. A zuhany lehet nyitott, beépített falú vagy zárt kabinos.
A vevő saját ízlésének megfelelően választhat burkolatokat, falszínt, szanitereket, világítótesteket, villanykapcsolókat, nyílászárókat...

Az ingatlan kulcsrakész állapotban kerül átadásra 2024 végén megbízható, rengeteg referenciával rendelkező kivitelező által!

A vásárláshoz elérhető mindenféle állami támogatás (Babaváró, CSOK Plusz…) vagy piaci kamatozású hitel egyedi kamatkedvezménnyel, melynek teljes körű ügyintézést díjtalanul vállaljuk ügyfeleink számára. Ha nem szeretne lemaradni egy nagyszerű lehetőségről, akkor nem érdemes sokáig gondolkodni! Amennyiben további információra van szüksége az ingatlannal kapcsolatosan, keressen bizalommal!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok