+36 (30) 365 5053

Nyíregyháza - Eladó Lakás

Alapterület
43 m2
Irányár
29.400.000 Ft
Hirdetés azonosító
295217

Szarvas utcán eladó igényesen felújított 1. emeleti 1+1 szobás lakás!

Leírás

Nyíregyházán a belvároshoz 10 perc sétára, a Szarvas utcán eladó gyönyörű 1. emeleti 43 m2-es, 1+1 szobás, francia erkélyes Keleti fekvésű lakás.
HELY: Nyíregyháza – Szarvas utca, Víztorony közelében
MÉRET: 43 m2 + 1 m2-es francia erkély
EMELET: 1. emelet 4 emeletes társasházban
ÉPÍTÉS: 1970 körül. A lakás 2022 végén teljesen fel lett újítva. Új a bejárati ajtó, kicserélték a beltéri ajtókat, a konyhába gyönyörű egyedi tervezésű konyhabútor került beépített főzőlappal és sütővel, mely természetesen a vételár részét képezi. A szobákba laminált parketta, a többi helyiségbe nagyon szép járólap került. A fürdőszobában kicserélték a régi szanitereket is, így az is nagyon szép. A spájz helyén egy kis gardrób került kialakításra, s ezáltal tágasabbnak tűnik az előszoba.
FŰTÉS: A ház fűtését az Energocoop Kft. biztosítja. Téli hónapokban a fűtési költség 12.000 Ft/hó, nyáron a készenléti díj 2.900 Ft/hó. A meleg vizet a lakásban gázbojler biztosítja.
AZ INGATLAN FELÉPÍTÉSE: téglaépítésű, hőszigetelt társasház. Hőszigetelt műanyag nyílászárók vannak a lakásban, s az ablakok redőnnyel felszereltek.
K-i tájolás, az ingatlan csendes parkra néz, s ezért semmi zaj nem hallatszik a lakásban.
HELYISÉGEK: konyha, 1+1 szoba, fürdőszoba + WC, előszoba, gardrób, erkély
EGYÉB: jó infrastruktúra, minden a közelben van, bevásárlás, tömegközlekedés, orvosi rendelők, csendes környezet, kedvező rezsi.
Az ingatlan per- és tehermentes, akár azonnal költözhető!
Fiataloknak, idősebbeknek, vagy akár befektetésnek is kitűnő választás lehet, hisz ide csak be kell költözni!
Az ingatlan megvásárlásához igénybe vehető CSOK 1 gyerekre, hitel, de akár Babaváró támogatás is. Független közvetítőként 12 bank ajánlata közül segítünk megtalálni a legkedvezőbb lehetőséget, vállaljuk a teljes körű ügyintézést díjmentesen, s ráadásul ügyfeleink egyedi kedvezményeket is kaphatnak a pénzintézeteknél.
Keressen bizalommal, ha szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant vagy bármilyen egyéb információra van szüksége!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok