+36 (30) 365 5053

Nyíregyháza - Eladó Lakás

Alapterület
64 m2
Irányár
34.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
295605

A NyírPláza közelében eladó 64 m2-es 3 szobás nagyon jó állapotú téglalakás!

Leírás

Nyíregyházán a Plázától 200 m-re eladó egy rendkívül jó elosztású 64 m2-es 3 szobás lakás, téglaépítésű 4 emeletes liftes társasház zárószintjén, melynek nagy előnye, hogy nincsenek zavaró felső szomszédok.

HELY: Nyíregyháza – Örökösföld, Semmelweis utca

MÉRET: 64 m2 + francia erkély + közös tároló

FŰTÉS: gázcirkó radiátorokkal + klímás hűtés-fűtés

EMELET: 4. emelet 4 emeletes társasházban – lift VAN

AZ INGATLAN FELÉPÍTÉSE: téglaépítésű társasház, 2000-es építés. Hőszigetelt műanyag nyílászárós, az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.

HELYISÉGEK: 3 külön nyíló szoba, erkély, konyha-étkező, fürdőszoba, külön helyiségben WC, közlekedő.

EGYÉB: a társasház környékén ingyenes a parkolás. Közelben pár perc sétatávolságra megtalálható iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, NyírPláza, buszmegálló stb. A lakásnak nagyon kedvező a rezsije is!

Az ingatlan megvásárlásához, igénybe vehető CSOK, kamattámogatott hitel, de akár Babaváró támogatás is. Független közvetítőként 12 bank ajánlata közül segítünk megtalálni a legkedvezőbb lehetőséget, vállaljuk a teljes körű ügyintézést díjmentesen, s ráadásul ügyfeleink egyedi kedvezményeket is kaphatnak a pénzintézeteknél.
Keressen bizalommal, ha szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant vagy bármilyen egyéb információra van szüksége!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok