+36 (30) 365 5053

Nyíregyháza - Eladó Lakás

Alapterület
62 m2
Irányár
45.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
305161

A Hímes kedvelt részén eladó 2. emeleti 3 szobás lakás+garázs+saját 40 m2-es kert

Leírás

Nyíregyházán a Hímes kedvelt utcájában eladó maximálisan felújított 2. emeleti 3 szobás lakás garázzsal és saját pihenő kerttel, melynek megvásárlásához 2023-ban még ki tudja használni az állami támogatásokat: CSOK, kamattámogatott hitel, illetékmentesség!
HELY: Nyíregyháza – Hímes
MÉRET: 62 m2 + 8 m2-es loggia +saját tároló + 20 m2-es szerelőaknás garázs + saját 40 m2-es parkosított kert fúrt kúttal, szalonnasütőhellyel és filagóriával
EMELET: 2. emeleti lakás, 2 emeletes társasházban. Lift nincs.
FŰTÉS: gázcirkós + klímás hűtés-fűtés. A gázszámla általány 10.000 Ft/hó
AZ INGATLAN FELÉPÍTÉSE: téglaépítésű társasház, műanyag nyílászárós, az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. 2017-ben az ingatlan felújításon esett át, amikor megtörtént a víz-, villanyvezeték cseréje, új burkolatok kerültek a konyhába, fürdőszobába, WC-be, előszobába, a szobák hagyományos parkettával burkoltak, melyet felcsiszolta és újra lakkoztak. Kicserélték a lakásban az összes nyílászárót, valamint a beltéri ajtókat is. A konyhába gyönyörű, modern konyhabútor került beépítésre főzőlappal, sütővel, mosogatógéppel, páraelszívóval, mely természetesen a vételár részét képezi.
HELYISÉGEK: 3 szoba, konyha + étkező, előszoba, fürdőszoba, WC, 8 m2-es loggia.
EGYÉB: a lakáshoz tartozik a társasház zárt udvarában egy 20 m2-es szerelőaknás garázs, s ezen keresztül lehet kijutni a saját körbekerített 40 m2-es körbekerített kertbe.
A közelben található több iskola, óvoda, bölcsőde, a belváros gyalogosan 15 perc alatt megközelíthető.
Az ingatlan megvásárlásához 2023-ban még igénybe vehető CSOK, kamattámogatott hitel, de akár Babaváró támogatás is. Független közvetítőként segítünk megtalálni a legkedvezőbb lehetőséget a bankok ajánlatai közül, vállaljuk a teljes körű ügyintézést díjmentesen, s ráadásul ügyfeleink egyedi kedvezményeket is kaphatnak a pénzintézeteknél.
Ha olyan lakást szeretne, ahol nem kell felújítással foglalkozni, akkor ez egy remek lehetőség, amit nem érdemes kihagyni, s ráadásul ezen a környékén a városnak ritkán lehet eladó lakást találni!

Keressen bizalommal, ha szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant vagy bármilyen egyéb információra van szüksége!

Kapcsolati adatok

GoldLine Ingatlaniroda

GoldLine Ingatlaniroda

+36-30-3 655 053

szallaine.ildiko@goldlineingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok