+36 (30) 365 5053

Nyíregyháza - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Mező utca
Alapterület
70 m2
Irányár
29.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
309212

Nyíregyházán a belváros közelében eladó 70 m2-es belső szintes lakás!

Leírás

Nyíregyházán a Mező utcán, a belvárostól gyalogosan 10 percre, eladó jó állapotú, belsőszintes 2 szobás 4. emeleti lakás saját udvari beállóval. Ha szeretné kihasználni a vásárláshoz a 2023-ban elérhető állami támogatásokat: CSOK, kamattámogatott hitel, illetékmentesség, akkor már csak néhány napja maradt! 2024-től a lakás megvásárlásához elérhető lesz a CSOK Plusz vállalt gyermekek esetén!
HELY: Nyíregyháza – Mező utca
MÉRET: 70 m2 + udvari beálló
EMELET: 4. emeleti belső szintes lakás, 4 emeletes társasházban. Lift nincs.
FŰTÉS: gázcirkós (modern turbó kazán) + padlófűtés az egész lakásban + klímás hűtés-fűtés. A rezsiköltség minimális!
AZ INGATLAN FELÉPÍTÉSE: 1995 körül épült téglaépítésű társasház, műanyag nyílászárós.
HELYISÉGEK: Az alsó szinten található konyha + étkező, tágas nappali, kádas fürdőszoba WC-vel. A tetőtérben galéria, hatalmas hálószoba (akár ketté is lehet választani), gardrób és egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel kerültek kialakításra. A tetőtérben az ablakok alá nagyon praktikusan beépített szekrények kerültek.
Az ingatlan megvásárlásához 2023-ban még igénybe vehető CSOK, kamattámogatott hitel, de akár Babaváró támogatás is (de már csak pár nap maradt az igénylésre). 2024-től gyermeket vállaló házaspárok igénybe tudják majd venni a CSOK Pluszt, házaspárok, ahol a feleség 30 év alatti, a Babaváró támogatást is. Független közvetítőként segítünk megtalálni a legkedvezőbb lehetőséget a bankok ajánlatai közül, vállaljuk a teljes körű ügyintézést díjmentesen, s ráadásul ügyfeleink egyedi kedvezményeket is kaphatnak a pénzintézeteknél.
Keressen bizalommal, ha szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant vagy bármilyen egyéb információra van szüksége!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok