+36 (30) 365 5053

Nyíregyháza - Eladó Lakás

Alapterület
62 m2
Irányár
33.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
305317

Hímesben eladó felújítandó 2. emeleti 2+1 szobás lakás garázzsal, saját kerttel!

Leírás

Nyíregyházán a Hímes kedvelt utcájában eladó felújítandó 2. emeleti 2+1 szobás lakás garázzsal és saját pihenő kerttel, melynek megvásárlásához 2023-ban még ki tudja használni az állami támogatásokat: CSOK, kamattámogatott hitel, illetékmentesség! Ragyogó lehetőség azoknak, akik saját ízlésüknek megfelelően szeretnék kialakítani otthonukat a város egyik legjobb részén.
HELY: Nyíregyháza – Hímes
MÉRET: 62 m2 + 8 m2-es loggia +saját tároló + 18 m2-es szerelőaknás garázs + saját 40 m2-es parkosított kert fúrt kúttal
EMELET: 2. emeleti lakás, 2 emeletes társasházban. Lift nincs.
FŰTÉS: gázkonvektor
AZ INGATLAN FELÉPÍTÉSE: téglaépítésű társasház, fa nyílászárók, az ablakok redőnnyel felszereltek. A lakás nagyon jó elosztású, akik nem fél e elújítástól, esetleges átalakítástól, remek otthont varázsolhat belőle.
HELYISÉGEK: 2 nagyobb és 1 kisebb szoba, konyha + étkező, kamra, előszoba, fürdőszoba, WC, közlekedő, 8 m2-es loggia.
EGYÉB: a lakáshoz tartozik a társasház zárt udvarában egy 18 m2-es szerelőaknás garázs, valamint egy saját 40 m2-es kert.
A közelben található több iskola, óvoda, bölcsőde, a belváros gyalogosan 15 perc alatt megközelíthető.
Az ingatlan megvásárlásához 2023-ban még igénybe vehető CSOK, kamattámogatott hitel, de akár Babaváró támogatás is. Független közvetítőként segítünk megtalálni a legkedvezőbb lehetőséget a bankok ajánlatai közül, vállaljuk a teljes körű ügyintézést díjmentesen, s ráadásul ügyfeleink egyedi kedvezményeket is kaphatnak a pénzintézeteknél.
Ha olyan lakást szeretne, ahol nem kell felújítással foglalkozni, akkor ez egy remek lehetőség, amit nem érdemes kihagyni, s ráadásul ezen a környékén a városnak ritkán lehet eladó lakást találni!
A hirdetésben szereplő ár, alkuképes irányár!
Keressen bizalommal, ha szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant vagy bármilyen egyéb információra van szüksége!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok