+36 (30) 365 5053

Nyíregyháza - Eladó Lakás

Alapterület
51 m2
Irányár
26.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
295558

Nyíregyházán az Árpád utcán eladó 2 szobás 3. emeleti téglalakás!

Leírás

Nyíregyházán az Árpád utcán, 4 emeletes szigetelt téglaépítésű társasház 3. emeletén eladó 2 szobás 51 m2-es nagy erkélyes jó állapotú lakás.

HELY: Nyíregyháza – Árpád utca

MÉRET: 51 m2 + 4 m2-es loggia

EMELET: 3. emelet, 4 emeletes társasházban – lift nincs

ÉPÍTÉS: 1970 körüli építés, tégla, hőszigetelt szigetelt társasház. A lakásban hőszigetelt műanyag nyílászárók vannak, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. A szobák parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. Összességében a lakás nagyon jó állapotú, különösebb felújítást nem igényel.

HELYISÉGEK: 2 szoba, konyha, fürdőszoba WC-vel, közlekedő, előszoba, valamint egy nagyméretű loggia.

FŰTÉS: távfűtés távhő egyedi méréssel

A közelben megtalálható: gyógyszertár, orvosi rendelők, COOP ABC, Penny Market, óvoda. A vasútállomás 10 percre van a lakástól, de a belváros is kb. 15 perc sétatávolságra található.

Ha remek adottságokkal rendelkező ingatlant szeretne csendes, jó környéken, ahol a közbiztonsággal sem lehet probléma, akkor ez egy nagyszerű választás, de akár kitűnő befektetési lehetőség is!

Az ingatlan megvásárlásához, igénybe vehető CSOK, kamattámogatott hitel, de akár Babaváró támogatás is. Független közvetítőként 12 bank ajánlata közül segítünk megtalálni a legkedvezőbb lehetőséget, vállaljuk a teljes körű ügyintézést díjmentesen, s ráadásul ügyfeleink egyedi kedvezményeket is kaphatnak a pénzintézeteknél.
Keressen bizalommal, ha szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant vagy bármilyen egyéb információra van szüksége!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok