+36 (30) 365 5053

Nyíregyháza - Eladó Lakás

Alapterület
65 m2
Irányár
64.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
295972

Damjanich lakóparkban eladó 2022-ben épült 65 m2-es lakás 30 m2-es terasszal!

Leírás

Nyíregyházán a Damjanich lakóparkban, 2022-ben épült liftes társasház 1. emeletén eladó egy gyönyörű, minden igényt kielégítő 65 m2-es amerikai konyha – nappali + 2 szobás lakás.
HELY: Nyíregyháza – Damjanich lakópark
MÉRET: 65 m2 + 30 m2-es fedett terasz, amely járólappal és műfűvel burkolt.
FŰTÉS: gázcirkós + klímás hűtés – fűtés (Wifis Fisher Art 3,5 kWh wifis split klíma)
EMELET: 1. emelet, 4 emeletes társasházban, lift van
AZ INGATLAN FELÉPÍTÉSE: szigetelt, téglaépítésű társasház. 2022-es építés. A lakásba műanyag nyílászárók kerültek beépítésre redőnnyel és szúnyoghálóval, a nappaliban elektromos redőnnyel. A fürdőszobába a legjobb minőségű szerelvények és szaniterek kerültek: Wellis Mamba black mosdó, csaptelep és zuhanyzó, páramentes tükör beépített világítással és érintő kapcsolóval, Ravak inox mosdócsaptelep. Az egész lakásban LED-es mennyezeti lámpák kerültek felszerelésre. A beltéri ajtók modern, üvegbetétesek. A konyhába gyönyörű fehér magasfényű konyhabútor került LED világítással, a legmodernebb gépekkel felszerelve: beépített Whirlpool mosogatógép, priloitikus sütő, mikrohullámú sütő, Blanco gránit mosogató.
HELYISÉGEK: Amerikai konyhás nappali, 2 külön nyíló szoba, fürdőszoba, WC, közlekedő, s egy gyönyörű 30 m2-es fedett terasz.
EGYÉB: A lakásban található beépített bútorokat a vételár tartalmazza. Tartozik még a lakáshoz közös tároló.
Ha egy igényes, szép lakást szeretne, ahol minden kényelem megtalálható, s ráadásul felújítással sem szeretne foglalkozni, akkor nem érdemes tovább keresgélni!
Az ingatlan megvásárlásához, igénybe vehető CSOK, kamattámogatott hitel, de akár Babaváró támogatás is. Független közvetítőként 12 bank ajánlata közül segítünk megtalálni a legkedvezőbb lehetőséget, vállaljuk a teljes körű ügyintézést díjmentesen, s ráadásul ügyfeleink egyedi kedvezményeket is kaphatnak a pénzintézeteknél.

Keressen bizalommal, ha szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant vagy bármilyen egyéb információra van szüksége!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok