+36 (30) 365 5053

Nyíregyháza - Eladó Lakás

Alapterület
53 m2
Irányár
34.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
301026

A belvárosban eladó egy különleges kialakításű belső szintes lakás!

Leírás

Nyíregyházán az OBI közelében eladó téglaépítésű zárt udvaros társasház 2. emeletén egy különleges kialakítású belső szintes, amerikai konyha – nappalis + 2 szobás lakás.
HELY: Nyíregyháza – Belváros
MÉRET: 53 m2
FŰTÉS: gázcirkó radiátorokkal + klímás hűtés-fűtés
EMELET: 2. emelet 2 emeletes társasházban – lift nincs
AZ INGATLAN FELÉPÍTÉSE: téglaépítésű társasház, 2004-es építés.
HELYISÉGEK: A földszinten található amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba WC-vel. Az emeleti részen közlekedő és egy szép tágas szoba.
EGYÉB: A vételár tartalmazza a lakásban található beépített bútorokat, konyhaszekrényt gépekkel. A többi bútorzat megegyezés tárgyát képezi.
A lakásnak rendkívül alacsony a fenntartási költsége, hisz a gázszámla 5800 Ft/hó általány.
EXTRÁK: A lépcsőházba belépve olyan érzése támad az embernek, mintha egy szálloda folyosóján lenne. A földszinten pedig a lakóknak wellness részleg került kialakításra úszómedencével, jakuzzival és szaunával!

Közelben megtalálható Penny, MediaMarkt, OBI, Interspar, Aldi, Rosmann, s a Bujtosi tó is gyalogosan 5 perc.
Az ingatlan megvásárlásához, igénybe vehető CSOK, kamattámogatott hitel, de akár Babaváró támogatás is. Független közvetítőként 12 bank ajánlata közül segítünk megtalálni a legkedvezőbb lehetőséget, vállaljuk a teljes körű ügyintézést díjmentesen, s ráadásul ügyfeleink egyedi kedvezményeket is kaphatnak a pénzintézeteknél.

Keressen bizalommal, ha szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant vagy bármilyen egyéb információra van szüksége!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok